konsert, produktion och event - Slogan
RSS

Senaste inläggen

Michael Wiehe
Reflektioner Tribute to Charlie Turnén
Tommy Körberg
Roger Pontare & Bohuslän Big band!
Succén Fortsätter!
drivs av

Min blogg

Robert Wells turné!

Då är vi snart klara med en turnéplan åt Robert Wells! Roberts önskan har varit att vi ska hitta små intima och charmiga konsertlokaler helst ute på landsbygden, ett jobb som har varit väldigt roligt och det ska bli underbart inspirerande att få åka ut till dessa orter i vår med en sådan fantastisk föreställning som "Tribute to Charlie" verkligen är. Får ni chansen så tycker jag absolut att ni ska komma och kolla! Här nedan lägger jag ut ett klipp från en konsert på Dalhalla, där Robert och Charlie gjorde en gemensam konsert.
 
Litttle Joe from Chicago!
 

1 kommentar på Robert Wells turné!:

Kommentarer RSS
Wolfgang on den 7 juli 2015 06:56
Google's constant update is an effort to give the searchers the most relevant and updated information when they search on any topic. Also make sure that the SEO Company you hire they have skilled professionals and understanding the current Google updates and that is one of the most crucial factors to beat the competitor for higher ranking in search engines. First it analyses your business type and nature to thoroughly understand your niche along with your audience.
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment