konsert, produktion och event - Slogan
RSS

Senaste inläggen

Michael Wiehe
Reflektioner Tribute to Charlie Turnén
Tommy Körberg
Roger Pontare & Bohuslän Big band!
Succén Fortsätter!
drivs av

Min blogg

Snart dags för ett nytt år!

2012 går mot sitt slut och för Westpoint Event har det varit ett spännande och lärorikt år. Höjdpunkten har självklart varit att producera stora delar av Tommy Körbergs turné, att få jobba med en av Sveriges största artister och med musiker i världsklass har varit enormt inspirerande. Det nya året kommer inledas med full fokus på Robert Wells turné " A tribute To Charlie" som har premiär i Trollhättan 21:e februari och avslutas i Finspång den 24:e mars, Westpoint Event producerar hela denna turné. Som det ser ut nu kommer vi även fortsätta att göra lite jobb med Ulrik Munther i vår och i februari har vi även premiär för Ronja Rövardotter som gjort succé i Borås där den just nu spelas. Så håll utkik på facebook och här på bloggen och hemsidan under våren så blir du uppdaterad om vad som är på gång! Här nedan lite bilder från turnén med Körberg.
 
André Ferarri
 
Vackra Ystad Teater
 
 
 
 
 
 
 
 
Tommy och PG i sammspråk under soundcheck
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Moreaus dök upp på Park Avenue efter spelningen på Lorenbergs teatern:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

0 kommentarer på Snart dags för ett nytt år!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment