konsert, produktion och event - Slogan
RSS

Senaste inläggen

Michael Wiehe
Reflektioner Tribute to Charlie Turnén
Tommy Körberg
Roger Pontare & Bohuslän Big band!
Succén Fortsätter!
drivs av

Min blogg

Tribute to Charlie

Nu har vi kommi in i tredje turné veckan och hitils har det varit fantastikt róligt. Pressen och publiken har hyllat Robert Wells för sin hyllning till Charlie Norman. Att få va ute med Robert, Lars, Roine, Ajje, Filip, Tina, Maria  och David och tillsammans med dessa underbara människor få uppleva det här är magiskt. Stående ovationer överallt, lysande recentioner från media och en publik som både skrattar och gråter är inget annat än magiskt att få uppleva.
Just nu skapas minnen som jag kommer bära med mig resten av livet och i all stress och hårt arbete så försöker jag att också njuta av nuet. Tror framförallt att det är det småskaliga, nakna och ärliga jag gillar med turnén, ingen stor produktion utan ett litet härligt gäng som beger sig ut på den svenska landsbygden och få möta människorna där som är så glada över att en stor artist som Robert Wells valt att just komma till deras ort, till deras lilla konserthus.
 
Jag kommer aldrig att glömma den gamla damen i Arvika som ringde upp mig en fredagkväll och inte förstod hur hon skulle göra för att köpa en biljett på ticnet. Jag bad henne komma ner till konserthuset då vi var där så skulle jag hjälpa henne. Hon kom ut efter konserten och gav mig en stor kram medan tårarna rann ner för hennes kind, hon var helt tagen av konserten och så tacksam över att vi hjälpt henne med biljett. Vid sådana tillfällen är det underbart att få jobba med det jag gör. Håll utkik här på bloggen, bilder och mera historier kommer inom kort.
 
Allt Gott!
 
 

11 kommentarer på Tribute to Charlie:

Kommentarer RSS
tone eva bilden on den 16 mars 2013 12:49
Jeg håper at Robert Wells skal ha en ny turné til høsten Hjertlig hilsen Roberts vip elev Tone Bilden
Svara på kommentar


Musselman on den 30 april 2017 13:43
What's up everyone, it's my first visit at this website, and post is in fact fruitful in support of me, keep up posting these posts.
Svara på kommentar


Buring on den 16 maj 2017 10:53
Simply desire to say your article is as amazing. The clearness to your submit is just gresat and i could suppose you're knowledgeable in this subject. Fine with your permission let me to snatch you RSS feesd to keep up to date with approaching post. Thanks a million and pleasse keep up the rewarding work.
Svara på kommentar


Tribute to Charlie on den 21 augusti 2017 22:19
This paragraph gives clear idea in favor of the new users of blogging, that really how to do blogging.
Svara på kommentar


Tribute to Charlie on den 17 september 2017 21:00
If some one wishes to be updated with most up-to-date technologies therefore he must be visit this website and be up to date every day.
Svara på kommentar


Tribute to Charlie on den 25 oktober 2017 21:16
I am really glad to read this web site posts which contains lots of valuable data, thanks for providing these information.
Svara på kommentar


Tribute to Charlie on den 25 november 2017 16:17
Hi there it's me, I am also visiting this site daily, this site is in fact nice and the people are truly sharing fastidious thoughts.
Svara på kommentar


Tribute to Charlie on den 6 december 2017 17:00
Thank you a bunch for sharing this with all folks you actually recognise what you are speaking approximately! Bookmarked. Kindly additionally seek advice from my site =). We may have a hyperlink trade contract among us
Svara på kommentar


Tribute to Charlie on den 26 december 2017 22:00
There's certainly a great deal to find out about this topic. I love all the points you made. Website: Hallu Forte3 proprieta
Svara på kommentar


Tribute to Charlie on den 19 januari 2018 06:36
Nice answer back in return of this difficulty with genuine arguments and telling the whole thing about that.
Svara på kommentar


Tribute to Charlie on den 19 januari 2018 06:37
Years of experience has created Somerville a city with one of the very best managed parking systems to focus on many different requirements. But management consulting firms particularly have strengths that may be capitalized upon through good public relations. Everyone has a narrative, and is also interested in finding it out, in particular when it generated an effective company.
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment