konsert, produktion och event - Slogan
RSS

Senaste inläggen

Michael Wiehe
Reflektioner Tribute to Charlie Turnén
Tommy Körberg
Roger Pontare & Bohuslän Big band!
Succén Fortsätter!
drivs av

Min blogg

Ulrik Munther

Den 21:e april producerar vi en exklusiv konsert med Ulrik Munther och hans band i Vara konserthus. Kul att få jobba med Ulrik igen, har gått ca ett år sen sist. Ulrik släppte i mars ett nytt album och precis som förra året slutade Ulrik Munther tra i finalen på friends arena när årets melodifestival avgjordes.. Känns inspirerande att jobba med en ung artist som till skillnad från sina kolleger i branchen skriver sin muisk själv.
 
 
 
Ulrik Munther känns äkta och genuin och jag hoppas att de närmasta folket som jobbar med honom låter honom få fortsätta vara det. Hans karriär blir spännande att följa inte minst med tanke på att vi kommer från samma lilla stad på västkusten.
 

0 kommentarer på Ulrik Munther:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment