konsert, produktion och event - Slogan
RSS

Senaste inläggen

Michael Wiehe
Reflektioner Tribute to Charlie Turnén
Tommy Körberg
Roger Pontare & Bohuslän Big band!
Succén Fortsätter!
drivs av

Min blogg

Snart sommar!

I dessa tider jobbar vi mycket med planering inför hösten, klart nu är att Westpoint Event producerar tre exklusiva konserter med Roger Pontare och Bohulän big band i höst, konserter där Pontare ska tolka sin stora idol Frank Sinatra. Tror det kommer bli magiskt med Pontares röst tillsammans med Sveriges bästa storband! Kungsbacka teater 2 nov och halmstads teater 3 nov är bokat, missa inte det! Vi arbetar just nu också med att försöka göra en kyrkoturné med två fantastiska artister och vi hoppas att inom en snar framtid kunna presentera detta, båda har visat stort intresse så vi har goda förhoppningar om att det ska bli av. Den lyckade och hyllade "Tribute to Charlie" turnén som vi gjorde nu i vår kommer också fortsätta både i sommar och framförallt i höst då en Norrlandsturné är planen. Fantastiskt roligt kommer det bli 26 och 27:e juli då Robert Wells och hans trio kommer till vår lilla hemort Gottskär för två konserter på Hamnkrogen. Charlie och Wells gjorde ett flertal gigg här i mitten av nittiotalet och för många Onsalabor blir det här en nostalgikväll av högsta klass. Jag minns när jag jobbade som dj på Hamnkrogen en av de kvällar Wells och Charlie skulle spela, jag skulle gå ut och dricka i en paus och när jag kommer in i köket så står dom där Charlie Norman och Robert Wells, Wells med en ramlösa och Charlie med en whiskey och cigg sen gick dom ut och jag tror att aldrig förr eller senare Hamnkrogen har gungat så som det gjorde den kvällen, att få se två så stora artister så nära var löjligt coolt! Det är snart över 20 år sen dessa magiska kvällar ägde rum men nu är det dags igen, denna gången utan Charlie men med en Robert Wells i högform. Robert Wells är idag en världsartist som turnéar runt om i världen på de stora arenorna med Rhapsody in rock, han har fyllt Ullevi, spelat på ett fullsatt Royal Albert Hall men den 26:e och 27:e juli 2013 återvänder han till orten som ligger honom varmt om hjärtat, varmt välkomna till Gottskär och hamnkrogen.
 
" Dessa kvällar är för dig Dojan"
 
Martin
 

0 kommentarer på Snart sommar!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment