konsert, produktion och event - Slogan
RSS

Senaste inläggen

Michael Wiehe
Reflektioner Tribute to Charlie Turnén
Tommy Körberg
Roger Pontare & Bohuslän Big band!
Succén Fortsätter!
drivs av

Min blogg

Reflektioner Tribute to Charlie Turnén

Robert Wells och Tribute to Charlie turnén är för denna gång slut, sammanlagt blev det över 50 konserter som Westpoint producerade. Turnén har varit fantastisk och människorna som ingått i produktionen har varit en stor glädje att få lära känna. Att jobba med ett litet och sammansvetsats gäng har varit enormt stimulerande. Fantastiska minnen har skapats, jag tänker på den äldre damen som kom fram efter en konsert och sa till Robert att hon hade haft den bästa kvällen på år och dar och att nu får allt gubben passa sig därhemma när jag kommer hem:) Tribute to Charlie har av naturliga orsaker dragit en lite mer mogen publik och det har varit fantastiskt att få vara en del utav denna produktionen och att kunna ge dessa männsikor ute i landet en kväll som iaf för en stund gör dom lyckliga, det gör det här jobbet till det bästa! Andra minnen jag kommer bära med mig är när vi träffade Mark Levengood på färjan till Åland, dit han var på väg för att hälsa på sin mamma. Han hade lite ångest för att sova över där för varje gång hans mamma och hennes sambo hade fått till det så gick gubben ut och spelade i en trumpet, så att alla skulle veta, Mark brukade hålla för öronen och gillade inte speciellt mycket den här trumpeten kan man säga.
Att få lysande recentioner och stående ovationer överallt gör ju också allt mycket roligare, framförallt för Robert så måste det kännas fantastiskt skönt att få så mycket cred när man går in i ett sådant här projekt, kan inte vara helt lätt att hylla sin läromästare, vän och stora mentor, får man då högsta betyg överallt både från publik och media så måste det kännas underbart. Vi får se om det blir någon fortsättning, men helt klart så hade det varit fantastiskt roligt att få göra fler jobb med det här gänget.
Här är hela Tribute to Charlie gänget hemma hos oss i Gottskär på lite grillfest.
 
 
 
 
En annan höjdpunkt var så klart när jag tog hela produktionen till Gottskär i somras. Det var här jag som 20 åring träffade Robert Wells och Charlie Norman första gången. Det var när dåvarande ägaren Dojan lät hamnkrogen och Gottskär blomma som bäst och jag vet att det är många ute i Onsala som längat tillbaks till dessa fanatstiska sommarkvällar ute i Gottskär. Sommarens konserter bjöd på det bästa utav väder och kvällarna i Gottskär blev så där härliga som det var då för 20 år sen, trots inte Charlie med denna gång. Det kändes fint att hylla inte bara Charlie utan också Dojan, tror de båda såg ner på oss under denna kvällen med ett leende på läpparna.

0 kommentarer på Reflektioner Tribute to Charlie Turnén:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment