konsert, produktion och event - Slogan
RSS

Senaste inläggen

Michael Wiehe
Reflektioner Tribute to Charlie Turnén
Tommy Körberg
Roger Pontare & Bohuslän Big band!
Succén Fortsätter!
drivs av

Min blogg

Tommy Körberg

Tommy Körberg Turné 2014!
 
Så fantastiskt roligt att återigen få jobba med en av de största artisterna i vårt land. Hörde någon på radion i morse som sa att om man inte sett en live konsert med Tommy Körberg så bör man göra det. Jag kan bara hålla med och det är en ynnest att få turnera ihop med en levande legend och en sångare i absoluta världsklass. Musikerna går inte av för hackor de heller: Johan Liljedahl gitarr, Fredrik Johnsson bas, Andre Ferrari trummor och Carl Flemsten piano. Här på hemsidan kan du boka biljetter till konserterna, klicka på "aktuellt" och sedan på vilken ort du vill boka biljetter till så länkas du vidare till biljettsidan. Vi på Westpoint Event hälsar er varmt välkomna till våra konserter i Januari och februari och hoppas vi ses där ute i vårt avlånga land någonstans!
 
 

0 kommentarer på Tommy Körberg:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment